Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contrabandist prins de polițiștii maramureșeni, în timp ce transporta tigări fără acte

0 59

Sâmbătă, 29 iulie, poliţiştii Biroului Transport Feroviar Maramureş au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi produse din tutun, în zona limitrofă căii ferate şi în trenurile de călători care circulau pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Dealul Ştefăniţei.

În trenul de călători care circula între Staţia CFR Vişeu de Jos şi Halta Iza, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din localitatea Ocna Sibiului, cu 20 de pachete de ţigări de diferite mărci, fără a deţine documente de provenienţă pe timpul transportului. Acesta a fost sancţionat contravenţional.

De asemenea în trenul care circula pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei, au fost găsite abandonate 600 bucăţi ţigarete, în valoare de 600 lei, într-un coş pentru hârtii. Acestea au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea confiscării.
Şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au depistat un bărbat de 39 de ani din Baia Mare care comercializa ţigări. Asupra acestuia au fost găsite 140 de ţigarete, în valoare de 70 lei.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More