Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contrabandiști în mâna poliției

0 113

Mai multe controale ce au avut loc pe parcursul acestei săptămâni au scos la iveală diverse persoane care se ocupau de comerțul ilicit cu produse din tutun.

Poliţiştii maramureşeni au desfăşurat, pe tot parcursul acestei săptămâni, activităţi pentru combaterea contrabandei cu tutun şi depistarea persoanelor care au astfel de preocupări ilicite. Au fost desfăşurate activităţi în târgurile şi pieţele din judeţ, pe drumurile publice şi în trenurile de călători.

Ieri, 08 februarie, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au prins în flagrant, pe raza municipiului Baia Mare, două persoane care desfăşurau activităţi infracţionale în acest domeniu. Acestea au fost depistate exact în momentul cumpărării, respectiv vânzării a 400 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau a fi comercializate ilicit.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag, care au desfăşurat activităţi pentru combaterea contrabandei cu tutun în târgul de animale din localitate, au identificat două femei care ofereau spre vânzare ţigări de contrabandă. Asupra lor au fost găsite 44 pachete cu ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă.

În ambele cazuri poliţiştii au dispus confiscarea ţigărilor şi au întocmit dosare penale, continuând cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More