Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contravenții de peste 20.000 de lei în ziua trei a festivalului UNTOLD

0 245

Forţele de jandarmerie și poliţie împreună cu alte instituții competente au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale în ziua trei a festivalului Untold.

Conform unui comunicat de presă, după închiderea celei de a treia zi a festivalului UNTOLD 2018, nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică.

Forţele de jandarmerie și poliţie împreună cu alte instituții competente au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20895 lei. Au fost înregistrate 46 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale 499 de persoane au primit îngrijiri în punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

Doar în 11 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecțiunile înregistrate fiind remediate pe loc.

Menționăm că asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a implicat peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și efective ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More