Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale ale politistilor de la Transporturi Feroviare pe toate regionalele din tara

0 240

 

siglaPolitistii  de la Transporturi Feroviare au descoperit 35 de infractiuni si au aplicat peste 380 de amenzi contraventionale, in urma unei actiuni desfasurata pe parcursul a trei zile, pe toate magistrale CFR  din tara.

 

„În perioada 18 – 20 ianuarie a.c., peste 700 de poliţişti de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Română, au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, în staţiile de cale ferată, precum şi pe trenurile de călători care circulă pe magistralele CF şi secţiile feroviare adiacente acestora. Poliţiştii au urmărit prevenirea evenimentelor care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a faptelor prin care se lezează avutul public şi privat, viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, precum şi combaterea comerţului ambulant neautorizat” , se arata intr-un comunicat remis presei de catre Inspectoratul General al Politiei Romane.

In urma controalelor efectuate poliţiştii au constatat 35 de infracţiuni, dintre care 7 de natură judiciară, 25 de natură economică şi 3 de altă natură şi au aplicat 381 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 69.770 de lei.Pe langa acestea, au fost depistate 2 persoane urmărite în temeiul legii, 49 de persoane care apelau la mila publică, 10 vânzători ambulanţi, 11 minori lipsiţi de supraveghere, precum şi o persoană suspectată de comiterea de infracţiuni.

„Au mai fost depistati 1776 de calatori fraudulosi, acestora aplicanduli-se de catre personalul CFR taxe şi suprataxe în valoare totala de 28.816 lei” , se mai arata in acelasi comunicat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More