Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale în trafic la Sighetu Marmației și Târgu Lăpuș

0 323

Mai multe controale ce au avut ca și scop principal siguranța rutieră, dar și combaterea comerțului ilicit, au fost realizate de polițiștii maramureșeni.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Târgu Lăpuş au organizat în cursul zilei de ieri, 14 februarie, controale ce vizează siguranţa participanţilor la traficul rutier şi protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicit, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Pe drumurile publice care tranzitează municipiul Sighetu Marmaţiei, poliţiştii rutieri, în cooperare cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român au desfăşurat o acţiune în trafic în scopul depistării conducătorilor de vehicule care circulă pe drumurile publice cu vehicule necorespunzătoare din punct de vedere tehnic.

În urma verificării a 50 de autovehicule, au fost constatate 27 de contravenţii prevăzute de legislaţia rutieră, din care şapte privind starea tehnica necorespunzătoare.  În aceste cazuri poliţiştii au reţinut certificatele de înmatriculare. Şi la Târgu Lăpuş au fost verificate 25 de autovehicule, poliţiştii aplicând aici 10 sancţiuni contravenţionale pe fondul nerespectării regimului circulaţiei pe drumurile publice.

Alte patru sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în urma verificărilor efectuate la 13 societăţi comerciale de pe raza oraşului Târgu Lăpuş. Acestea vizează nerespectări ale legislaţiei în domeniul comerţului. Valoarea amenzilor aplicate în total depăşeşte 15.000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More