Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale în zona Gherla. Zece permise de conducere reținute

0 200

Polițiștii gherleni au demarat o acțiune pentru combaterea faptelor antisociale, dar și pentru respectarea regulilor rutiere. Pe lângă sancțiunile aplicate au fost reținute și zece permise de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, împreună cu cei din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au demarat în perioada 13/14 octombrie o acțiune prin care s-a vizat prevenirea faptelor antisociale, dar și impunerea legislației rutiere.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale. Șase dintre acestea au fost aplicate pentru fapte ce privesc ordinea publică și 38 au vizat circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere.

Polițiștii vor continua acțiunile menținerea unui climat de siguranță publică,  pentru prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor legale, pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la traficul rutier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More