Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale pe bandă rulantă. Amenzi de 6 mii de lei și nu numai

0 483

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au acționat pe linie rutieră, dar și pentru combaterea delictelor silvice.

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, ieri, 3 iunie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Tiha Bârgăului au desfășurat o acțiune pe linia combaterii, deținerii și transportului de material lemnos, pe raza comunei Tiha Bârgăului.

Astfel, au fost efectuate controale în trafic, iar pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 de lei. Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 15,6 mc de material lemnos, în valoare de 2645 de lei.

De asemenea, în orașul Beclean și pe raza Secției 4 Poliție Rurală Beclean, în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii au acționat pentru siguranța traficului rutier.

Oamenii legii au oprit și controlat 46 de autoturisme și au legitimat aproape 80 de persoane. Pentru abaterile la regimul rutier au fost aplicate 17 sancțiuni, iar ca măsură complementară au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Nu în ultimul rând, în intervalul orar 19.00-21.00, polițiștii din Năsăud și cei ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au desfășurat acțiuni de monitorizare a traficului rutier, pe raza comunelor Dumitra și Telciu.

Cu această ocazie au fost verificate 28 de autoturisme și legitimate 32 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.190 lei, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More