Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale şi verificări de specialitate la 42 de unități comerciale, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale

0 42

La data de 12 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, verificarea legalităţii activităţilor desfăşurate de către unităţile de alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor.

Astfel, au fost efectuate controale şi verificări de specialitate la 42 de unităţi comerciale de pe raza județului, fiind aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 54.300 lei, din care 2 sancțiuni prevăzute de O.U.G. 28/1999, privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, 20 de sancțiuni prevăzute de Legea cu nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, republicată și 3 sancțiuni prevăzute de Legea cu nr. 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol. Totodată, a fost confiscat numerar în sumă de 1.176 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More