Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controale și verificări în Bistrița-Năsăud

0 119

Mai multe controale și verificări au avut loc pe raza județului Bistrița-Năsăud. S-a confiscat lemn în valoare de peste 1.850 de lei.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud transmit că în ultimele zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat împreună cu polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Acțiunea a avut scopul de a asigura un climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate a mediului de afaceri, pe raza întregului județ.

Astfel, în urma controalelor și a verificărilor de specialitate efectuate la mai multe societăți comerciale de exploatare, prelucrare și comercializare a materialului lemnos, de pe raza comunei Romuli, au fost constatate și aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform legii 171/2010 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 15000 lei.

Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 13,46 mc de material lemnos, în valoare de peste 1850 lei, deținută fără documente de proveniență legală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More