Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Controalele din spitale nu au „conotație politică”. Dragnea spune invers

0 119

Dragnea a declarat că a rugat-o pe Sorina Pintea, ministrul sănătății, să pornească recentele controale din spitalele de stat.

Recentele controale inopinate ale Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, au fost catalogate de ea însăși ca fiind fără „conotație politică”. „Toate aceste vizite ale mele nu au nicio conotaţie politică, nu au nicio legătură cu imaginea, pur şi simplu m-am săturat să fim arătaţi cu degetul, Ministerul şi ministrul, pentru anumite lucruri care sunt în fişa postului (unor angajaţi din spitale – n.r.)”, a afirmat ministrul, citat de cei de la Adevărul.

Totuși, Liviu Dragnea, liderul social democraților a declarat că a rugat-o el însuși pe doamna ministru să meargă în astfel de controale, mai ales după experiența șefului PSD ca și pacient într-un spital privat. Acesta motivează acțiunile Sorinei Pintea prin faptul că salariile medicilor de la stat sunt mult mai mari decât în privat și astfel se așteaptă la calitatea serviciului medical.

„Salariile în privat sunt mai mici cu 20-30% ca la stat. Acuma, curăţenie exemplară, condiţii foarte bune. Nu ştiam, n-am mai fost internat. Şi am vorbit cu dna ministru: e foarte în regulă că noi am mărit salariile, aşa ne-am asumat şi când o să fie sănătate le mai mărim, programul de investiţii în sănătate e uriaş. De ce nu putem să avem curăţenie şi condiţii bune în spitalele de stat? Şi am rugat-o să meargă ziua, noaptea, neanunţat şi să arate ce se întâmplă acolo”, a afirmat liderul PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More