Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Control judiciar pentru uz de armă fără drept

0 97

Cei doi bărbați care au fost reținuți ieri pentru uz de armă fără drept și braconaj au fost puși sub control judiciar.

La data de 2 mai, cei doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni la regimul armelor și munițiilor și care au fost reținuți, ieri, de polițiști pentru 24 de ore au fost prezentați parchetului care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Amintim că în urma unor controale efectuate de polițiști din cadrul  Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Acțiuni Speciale și Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, cu privire la modul de păstrare a armamentului și muniției, la locuința unui bărbat de 28 de ani, din Târlișua, polițiștii au găsit un mistreț eviscerat și tranșat.

Carnea de mistreț, 3 arme letale de vânătoare și 31 cartușe, deținute legal de către bărbatul de 28 ani, au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea unității de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More