Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Control nocturn al poliției. Amenzi de peste șase mii de lei – FOTO

0 194

Polițiștii au efectuat un control nocturn în trafic. Ținta a fost viteza excesivă, alcoolul la volan, dar și starea tehnică a mașinilor.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu lucrători din cadrul RAR Cluj,  au organizat, la data de 13/14.12.2018, în intervalul orar 23:00- 01:00, o acțiune pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere  soldate cu victime sau pagube materiale  care au ca principale cauze viteza excesivă (întreceri neautorizate pe drumurile publice între conducătorii de autovehicule), conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice,dar și pentru identificarea stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor,în zona str. Dorobanților din municipiu.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 26 autovehicule și au  legitimat 31 persoane. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.220 lei. Au fost reținute 6 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare/lipsa asigurare obligatorie, fiind ridicate și 2 plăcuțe de înmatriculare, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.