Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copii blocați în mașină la Huedin. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși

0 245

Momente de panică pentru o femeie și cei doi copii ai ei, marți la amiază, în Huedin, după ce minorii au rămas blocați în mașină.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13:30, în Piața Victoriei din orașul Huedin. Femeia a lăsat copiii în mașină, iar aceasta s-a închis prin sistemul de închidere centralizată.

Se pare că din cauza unei defecțiuni femeia nu a mai putut deschide mașina și s-a panicat. Copiii s-au speriat și ei, astfel că mama a solicitat intervenția pompierilor pentru deblocarea autoturismului.

”Mama copiilor a inițiat apelul. A încercat singură să remedieze defecțiunea și să deschidă portiera, iar după ce a realizat că nu poate deschide autoturismul a solicitat ajutorul nostru. Colegii din Huedin au reușit să forțeze unul din geamurile din spate și să elibereze copii, fără a produce pagube însemnate autoturismului”, transmite Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Din fericire, copiii în vârstă de aproximativ 2 ani, nu au pățit nimic, nefiind nevoie de consult medical.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More