Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copii blocați într-un apartament din Gherla! Cum au reacționat autoritățile la apelul de la 112 – FOTO

0 43

copii blocati in apartament gherla-15

Panică într-un bloc din Gherla, luni seara, după ce doi copii au rămas blocați în apartamentul lor. Mama acestora, care s-a întors de la serviciu nu a mai putut intra în locuință. Deși a bătut la ușa apartamentului, minorii nu au răspuns. Disperată că ceva rău s-a petrecut în casa ei, femeia a solicitat ajutorul vecinilor și a pompierilor.

Femeia, care își crește singură cei doi copilași, era la muncă de după masă. Luni seara, în jurul orei 23.00, s-a întors acasă, pe strada Aleea Brazilor din oraș. Surpriza neplăcută a întâlnit-o încă de la ușă. Copiii ei nu îi deschideau, cu toate că a bătut la ușă de nenumărate ori.

Speriată, mama a apelat la ajutorul unui vecin și împreună au luat decizia de a suna la 112 pentru a cere ajutor. Surpriză și la 112! Dispecerele nu răspundeau apelului disperat.

După câteva încercări eșuate de a lua legătura cu 112, femeia împreună cu vecinul ei au hotărât să sune la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla. Aici, un angajat, somnoros după voce, pune o serie de întrebări. După ce au dat toate datele necesare unei intervenții, cei doi au fost întrebați de pompierul de serviciu dacă să îi creadă sau nu.

Într-un final și-a făcut apariția și un echipaj de pompieri. Salvatorii, care cu greu au plecat la intervenție, au urcat până la etajul 1 al imobilului, au pătruns în balcon și ulterior în apartament.

Când a reușit să intre în casă, femeia a răsuflat ușurată că totul este în ordine. Copilașii ei dormeau și nu au auzit bătăile disperate pe care le-a dat în ușă. După ce s-au calmat spiritele, concluzia a fost aceea că ușa de la intrare s-a blocat accidental.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More