Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copiii din Rugășești și Guga au primit daruri din partea unei asociații din Franța

0 267

Asociația franceză ”Dunieres sans Frontieres” a trimis daruri copiilor de la grădinițele din satele Rugășești și Guga, comuna Cășeiu, acestea fiind distribuite de către primarul comunei, Silviu Boldor, alături de profesorii Cristian Groșan și Lucian Iosip.

Președintele Asociației ”Dunieres sans Frontieres”, Maurice Bancel, este un vechi prieten al comunității Cășeiu, fiind și cetățean de onoare al comunei, iar asociația pe care o conduce are o relație de prietenie cu Cășeiul veche de peste 25 de ani.

De-a lungul timpului, asociația a contribuit cu medicamente și aparatură medicală pentru dispensarul din comună, la dotarea unui cabinet stomatologic, donațiile răspândindu-se ulterior și către Centrul de zi ”Familia și Copilul” din Dej, sau spre instituțiile școlare din Chiuiești și Jichișul de Jos, prin dotarea cu mobilier, calculatoare sau materiale didactice.

În cazul grădinițelor din Rugășești și Guga, donația francezilor a constat în materiale didactice, cărți de colorat, plastilină, blocuri de desen, acuarele, creioane colorate sau diverse consumabile, necesare în procesul educațional al copiilor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1235714796454333.1073742139.159805357378621&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More