Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil de 13 ani înecat după ce a căzut cu mașina în râul Vișeu

0 48

Un băiat de doar 13 ani a murit vineri seara în localitatea maramureșeană Petrova, într-o balastieră de pe râul Vișeu. Copilul a luat mașina de serviciu a tatălui său, a pornit-o și a căzut apoi cu tot cu autoturism în balastieră, unde s-a înecat.

Conform actualmm.ro, băiatul ar fi luat mașina de serviciu a tatălui său, care era paznic la Balastiera din Petrova. După ce a pornit motorul, copilul ar fi pierdut volanul de sub control și s-a prăbușit cu mașina în balastieră, unde a rămas preț de jumătate de oră.

La fața locului au intervenit imediat localnici, pompieri și polițiști care să-l caute pe băiat. O ambulanță din Vișeu de Sus a ajuns în zona balastierei pentru a acorda îngrijiri medicale, însă în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita pe băiat, acesta a murit.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și cercetează împrejurările în care a ajuns copilul la volan și cu mașina în apă. Deocamdată nu se cunoaște dacă tatăl copilului i-ar fi permis acestuia să se joace în mașină sau chiar să pornească motorul, sau dacă băiatul i-a sustras cheile și ar fi pornit mașina fără știrea tatălui.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More