Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil de 15 ani căutat cu câinii prin păduri

0 44

disparut padure

Un copil de 15 ani din Rusu Bârgăului este căutat la această oră de familie, vecini și polițiști cu câinii de urmă, după ce a fugit de acasă.

Adolescentul a avut o ceartă mai aprinsă cu părinții, a ieșit vijelios din casă, și-a luat bicicleta și s-a făcut nevăzut.

După câteva ore de la dispariție părinții au anunțat poliția, care a început căutările. Bicicleta băiatului a fost găsită lângă râul Bistrița, la marginea unei păduri, dar copilul nu a fost găsit încă.

„Îl căutăm cu mai mulți oameni, avem în sprijin şi un câine de urmă. Căutările au în vizor şi cursul de apă, pe raza localităţilor Prundu Bârgăului, Josenii Bârgăului şi Livezile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, inspector Antonela Pop, conform citynews.ro.

Potrivit bistriteanul.ro, polițiștii și zeci de săteni caută băiatul pe malul apelor și prin pădurile din zonă. Căutările vor fi reluate dimineață, în cazul în care copilul nu este găsit până la lăsarea întunericului.

ACTUALIZARE: Într-un final, băiatul a fost găsit în localitatea Josenii Bârgăului, după cu informează bistriteanul.ro. Copilul a explicat că a fugit de acasă din cauză că s-a certat cu părinții, care au vrut să-l trimită la meditații.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More