Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil, de 15 ani, dat dispărut din a doua zi de Crăciun

0 715

Poliția cere informații despre un adolescent, de 15 ani, dat dispărut din data de 26 decembrie. Oricine poate da informații despre acesta este rugat să sune la 112.

Conform IPJ Cluj, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că FILIP ATTILA, de 15 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj şi nu a mai revenit. Totul s-a întâmplat în data de 26 decembrie. De asemenea, băiatul nu a mai putut fi contactat telefonic.

Semnalmentele acestuia sunt: înălţime 1,70 m, greutate 60-65 de kg, talie normală, constituţie atletică, faţa ovală, ochi verzi, ten măsliniu, păr castaniu, mersul normal; la data plecării purta pantaloni de trening culoare neagră, geacă de culoare neagră, bocanci de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More