Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil de 4 ani înecat în râul Bistrița. Trupul, găsit dimineață de familie – FOTO

0 2.863

Incidentul a avut loc marți la amiază, în localitatea bistrițeană Livezile, autorități locale, voluntari și pompieri pornind imediat în căutarea băiețelului. Acesta se juca împreună cu un alt minor pe o stivă de lemne aflată pe malul unui pârâu care se varsă în râul Bistrița. La un moment dat a alunecat și a fost luat de ape spre râul Bistrița, de atunci fiind de negăsit.

La operațiunile de căutare au participat echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, printre care un echipaj de pompieri de descarcerare cu o barcă pneumatică, dar și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livezile.

Pompierii, alături de voluntari și aparținători, au căutat pe tot parcursul zilei de marți trupul băiatului, fiind măturate ambele maluri ale râului, pe mai multe sectoare, pe o distanță de 9 kilometri.

Din nefericire, debitul crescut al râului și apele învolburate au făcut imposibilă salvarea minorului. Operațiunile de căutare au fost întrerupte marți seara, după lăsarea întunericului, fiind reluate în această dimineață.

”Încă de la primele ore au fost constituite echipe de căutare , pompieri militari și voluntari, dar și localnici, pe raza mai multor localități tranzitate de râul Bistrița. Copilul a fost găsit de aparținători în apă pe raza cartierului Unirea din municipiul Bistrița. Din păcate, echipajul SAJ BN alocat la locul unde a fost găsit copilul a fost nevoit să constate decesul acestuia.”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More