Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil rănit la Sala Polivalentă Cluj, după ce a căzut de la 4 metri înălțime – VIDEO

0 59

Clipe de panică au trăit aseară spectatorii de la meciul de baschet disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Un copil de 9 ani a ajuns la spital după ce a căzut de la 4 metri înălțime.

Minorul, fiului directorului companiei Farmec Mircea Turdean, se afla în public. La un moment dat, în încercarea de a ajunge în tribuna unde avea loc rezervat, băiatul a alunecat printr-un spațiu liber între trepte, creat de despărțirea tribunei retractabile, și a căzut de la înălțimea de patru metri, sub tribună.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar după ce copilul a primit primul ajutor, a fost dus la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Prezenta o leziune trumatică, o fractură la nivelul antebraţului stâng. Suferise şi un traumatism cranio-cerebral închis. Iniţial, s-a crezut că este o formă neurologică mai severă, dar examinarea tomograf computerizată şi examenul neurochirurgical au exclus un hematom subdural”, a declarat pentru Digi24 medicul Călin Lazăr.

Copilul este junior al echipei de baschet U BT Cluj și era prezent la meci însoțit de ceilalți copii din echipa de juniori, dar și de mama acestuia, soțșia directorului Farmec, Mircea Turdean.

Reprezentanții Sălii Polivalente Cluj-Napoca au transmis un mesaj de regret pentru cele întâmplate și spun că nu vor mai folosi peluza retractabilă până la rezolvarea situației cu acea despărțitură dintre tribune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More