Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copil salvat dintre flăcări. Un incendiu a făcut scrum o casă din Gherla – FOTO/VIDEO

0 61

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, în jurul orei 13:40, la o casă situată pe strada Apei din Gherla, un copil în vârsta de 11 ani salvându-se din calea flăcărilor.

Copilul era singur acasă, din câte se pare, părinții acestuia fiind plecați la serviciu. Fiindu-i rece, minorul a încercat să aprindă focul în sobă, însă flăcările s-au extins și la obiectele din împrejurimi și în scurt timp incendiul a cuprins toată încăperea și apoi toată casa. Copilul a reușit să scape, refugiindu-se la un vecin, care a sunat imediat la 112.

Trei autospeciale de stingere a incendiilor, două de la Detașamentul de Pompieri Dej și una de la SVSU Gherla au intervenit la locul solicitării, în spatele fostei fabrici de sticlă. Până la sosirea pompierilor, casa a fost înghițită de flăcările uriașe, incendiul cuprinzând cele două încăperi ale locuinței.

Spre finalul intervenției pompierilor au ajuns acasă și proprietarii, părinții copilului, oamenii fiind îngroziți când au văzut amploarea distrugerii provocate. Întreaga familie a rămas în prag de iarnă fără acoperiș deasupra capului, autoritățile locale promițând că vor da o mână de ajutor pentru ca aceștia să-și refacă locuința.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More