Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copilăria, bucuria și egalitatea de șanse la Olimpiada Inocenților

0 132

Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a, va avea loc în data de 10 mai 2018.

Fundația Inocenți Bistrița anunță organizarea Olimpiadei Inocenților, ediția a XII-a, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița Năsăud.

Devenită deja o tradiție a Inocenților, Olimpiada va cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o „horă” a prieteniei.

Partenerii evenimentului sunt și de această dată Primăria Municipiului Bistrița, unitățile de învățământ special de pe raza județului Bistrița Năsăud, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița, British School of Bucharest, Asociația Impact, Tineri pentru Comunitate, Interact, însă, cu siguranță, se vor alătura evenimentului și alte organizații și companii locale. De asemenea, mulțumiri pentru sprijin se trimit și către Allianz-Tiriac Asigurări SA – Sucursala Bistrița Năsăud RP.

Activitățile din ziua Olimpiadei Inocenților, 10 Mai 2018, se vor desfășura pe piateța din fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal. În caz de vreme nefavorabilă, locația evenimentului va fi Sala de Sport „Dorin Morutan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița (intrarea se va face din str. Granicerilor).

Agenda Olimpiadei Inocenților

  • 10 Mai 2018, orele 13:30 – 18:00, Piațeta din fața Centrului Cultural Municipal Bistrița:
  • Probe sportive (baschet, tenis de masa, fotbal, jocuri, atletism);
  • Probe artistice (dans, cântece, poezii, pictură, desen);
  • Activități complementare (face paintingetc).

Se face precizarea că la acest eveniment sunt așteptați să participe în jur de 400 de copii cu dizabilități și 200 de voluntari care îi vor însoți în lumea jocului și a distracției, toate activitățile fiind adaptate nevoilor copiilor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More