Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copilul dispărut din Gherla a fost găsit în Bistrița după două săptămâni

0 70

David Daniel Szilagyi a fost declarat dispărut în 26 martie de către părinți la poliția Municipiului Gherla, după ce a plecat de acasă dimineața și nu s-a mai întors. Copilul a fost văzut ultima dată la Dej, așa cum Someșeanul.ro anunța în exclusivitate, iar de atunci nimeni nu a mai aflat nimic de el.

La două săptămâni distanță, copilul de 13 ani a fost găsit în municipiul Bistrița, după ce a încercat să fure dintr-un magazin. Polițiștii se așteptau ca acest lucru să se întâmple, având în vedere că în tot acest timp băiatul nu avea alte resurse pentru a supraviețui.

Băiatul a fugit de acasă în 26 martie, după ce mama lui a aflat că are probleme la școală, unde nu fusese timp de aproape două săptămâni. Atât polițiștii din Gherla, cât și cei din Dej l-au căutat în permanență de la momentul anunțării dispariției.

Un cititor Someșeanul.ro ne-a semnalat în 28 martie că l-a luat pe băiat la ocazie de la Gherla și l-a dus până la Dej, atunci fiind ultima dată când cineva l-a văzut. Familia l-a sunat între timp disperată și la un moment dat băiatul chiar a răspuns a telefon, dar fără să dea detalii despre locul unde se află.

”În 07.04.2013, în Bistriţa, a fost identificat un tânăr în vârstă de 13 ani, din comuna Bonţida. În urma verificărilor poliţiştilor, s-a constatat că acesta figurează urmărit la nivel naţional din 27.03.2013, fiind dispărut de la domiciliu” se arată în comunicatul IPJ Bistrița.

Minorul a fost predat poliţiştilor de la Poliţia Municipiului Gherla, jud. Cluj, urmând a se solicita revocarea urmăririi acestuia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More