Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Copilul OMORÂT la Bistrița era din BOBÂLNA, de lângă DEJ

0 135

cadavru padure mort criminalistica

Astăzi, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un copil a fost găsit decedat în apropierea unei căi ferate industriale din municipiul Bistriţa.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, însoţită de procurorul criminalist, care au identificat cadavrul unui minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Bobâlna, judeţul Cluj, care prezenta o plagă înjunghiată.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că incidentul a avut loc ca urmare a unui conflict spontan izbucnit între victimă şi un grup de patru persoane, care se cunoşteau.

La scurt timp au fost identificaţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 32 de ani, respectiv un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Bistriţa, un altul de 17 ani, din localitatea Şieuţ, un tânăr, de 19 ani, din Şieuţ şi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Dipşa.

Cei patru tineri au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea audierii acestora şi luării măsurilor ce se impun.

Din cercetări a rezultat faptul că principalul bănuit de săvârşirea omorului este minorul în vârstă de 14 ani.

Cadavrul copilului a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More