Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Corala ”Armonia” felicitată de primarul Dejului, la revenirea din Franța

2 111

Corala Armonia felicitata de primarul Dejului (1)

Membrii coralei ”Armonia” a Casei Municipale de Cultură ”George Coșbuc” Dej, au fost primiți ieri, 12 iunie, de primarul Morar Costan, care i-a felicitat pentru modul în care au reprezentat Dejul în Franța.

Primarul le-a mulțumit pentru faptul că au reprezentat cu cinste și profesionalism municipiul Dej și pentru rolul pe care corala l-a jucat în consolidarea relației de prietenie între orașele Dej și Beauvais. Edilul Dejului a transmis felicitări profesorului Iosip Lucian, promotorul acțiunii, doamnei Doina Sima Minea dirijorul și sufletul coralei și tuturor membrilor coralei.

Corala s-a întors la sfârșitul săptămânii trecute din Franța unde a efectuat o vizită la invitația primăriei din orașul Beauvais, oraș cu care Dejul a semnat un tratat de prietenie. Vizita a durat o săptămână, timp în care a susținut concerte în Sala de Festivităţi a comunei FOUILLOY şi în Biserica „Notre – Dame de MARISSEL” din Beauvais, bucurându-se de un real succes și apreciere din partea prietenilor francezi.

Membrii coralei au adus la întoarcerea din Franța tratatul de prietenie semnat și de primăria Beauvais și mesajul administrației orașului francez prin care își exprimă dorința de a continua relațiile de prietenie cu administrația dejeană.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More