Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Corina Crețu a votat la Cluj-Napoca pentru o Românie puternică

0 50
Corina Crețu
Corina Crețu

Unul dintre cei mai harnici candidați la alegerile europarlamentare de azi, Corina Crețu a votat dimineața la ora 08:30, în Cluj-Napoca, la o secție de votare din Gruia.

Corina Crețu, cea care deschide lista de candidați la europarlamentare a Alianței electorale PSD-UNPR-PC, a mers la vot de bună dimineață. Reprezentanta social-democraților a fost însoțită la secția de votare de președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, vicepreședintele PSD Ioan Rus, ministrul Dialogului Social Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordoș și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj Ioan Oleleu.

”Îmi face mare plăcere să votez aici, la Cluj, în Ardeal. Votăm în primul rând pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică. O Europă care să fie mai aproape de nevoile cetățenilor, să depășească această perioadă de austeritate, care a produs atâta suferință, o Europă în care deciziile cele mai importante să fie legate de creșterea economică, de crearea de noi locuri de muncă, de combaterea sărăciei, a șomajului.

Cred că este foarte important ca lumea să înțeleagă că noi, în Parlamentul European, votăm mai mult de 70% din legile care se aplică azi în România, iar cetățenii României vor decide azi cine va ocupa cele 32 de locuri alocate României în Parlamentul European”, a declarat Corina Crețu, la ieșirea din secția de votare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More