Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu, ales președinte executiv interimar al PSD Cluj

0 141

Deputatul dejean Cornel Itu a fost ales în funcția de președinte executiv interimar al organizației județene a Partidului Social Democrat.

În cadrul PSD Cluj a avut loc vineri, 21 iunie, stabilirea delegațiilor pentru Congresul PSD, ocazie cu care parlamentarul Cornel Itu a fost ales, cu o majoritate covârșitoare, în funcția de președinte executiv interimar al PSD Cluj.

”Principalele preocupări din această poziție vor fi să aduc normalitatea și echilibrul în organizația noastră, să contribui în mod constructiv pentru social-democrație”, spune Cornel Itu. 

Acesta le mulțumește ”tuturor colegilor pentru încredere și îi asigur că voi rămâne un om ale cărui priorități sunt principiile democratice, competiția corectă și deschiderea spre dialog și colaborare. Doar împreună vom reuși să facem lucruri bune pentru români, pentru România!”, se mai arată în comunicatul de presă al deputatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More