Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu despre Centrul de neurochirurgie din Cluj-Napoca

1 247

Deputatul Cornel Itu a transmis un comunicat de presă despre noul centru de neurochirurgie de la Cluj-Napoca.

Deputatul PSD Cornel Itu a transmis un comunicat de presă despre noul centru de neurochirurgie de la Cluj-Napoca. Redăm în integralitate comunicatul acestuia:

O veste bună pentru județul Cluj! D-na ministru Sorina Pintea a anunțat joi, într-o conferință de presă, că la Cluj-Napoca va fi construit un centru naţional de excelenţă în neurochirurgie, pentru care ministerul alocă 45 de milioane de euro. Potrivit declarației d-nei ministru, construcția centrului va fi începută la finalul acestui an și va fi dotat cu aparatura necesară unui astfel de centru de neurochirurgie, un centru de excelenţă, adică RMN, CT, angiograf, robot.

Reușita demersurilor pentru construcția acestui centru îi aparține şefului Clinicii de neurochirurgie din Cluj-Napoca, Ştefan Florian, un nume cu rezonanță pe plan mondial!

Mă bucur că alături de colegii mei din Parlament, d-nul deputat Horia Nasra, d-na deputat Cristina Burciu și d-nul senator Vasile Ilea, am reușit să susținem acest proiect de o importanță neprețuită pentru județul Cluj și nu numai!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Alandala spune

    Si totusi sa inteleg care ii meritul lui Itu???ca ii puneti voi numele intr un reportaj la titlu?? ITU..un comunist care isi asuma rezultatele altora!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More