Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu despre epidemia Covid-19: Testarea pe scară largă este unica soluție

0 388

Deputatul Cornel Itu a emis un comunicat de presă prin care își prezintă poziția față de situația creată de epidemia Covid-19. Redăm comunicatul în integralitate.

Guvernul trebuie să ofere condițiile necesare pentru a nu se bloca cu totul economia națională! După modelul deja aplicat în alte state, cum ar fi Coreea de Sud sau Germania, testarea pe scară largă pentru a depista cazurile de coronavirus, mai ales cele asimptomatice, este unica soluție, confirmată și de OMS și de epidemiologi.

 În ultima conferință de presă susținută, directorul OMS a subliniat că prima condiție de relaxare a restricțiilor este controlul asupra transmiterii virusului, care nu se poate realiza decât în acest fel. Nu poți cere la restricții la nesfârșit din partea populației, fără a face nimic pentru a prelua controlul asupra transmiterii noului virus.

Guvernul trebuie să înțeleagă acest lucru și să acționeze fără nicio întârziere! Doar în acest fel vom reuși să reintrăm, treptat, în mersul normal al lucrurilor, să ne reluăm cu toții activitatea în condiții de siguranță, transmis deputatul Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More