Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: ”Dumnezeu să ajute și să aibă în pază Poliția Română!”

0 46

Cu ocazia Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 martie, deputatul dejean Cornel Itu transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj pentru toți polițiștii români.

”Prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23 aprilie 2002, data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Îmi exprim dorința de a adresa felicitări pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuțiilor funcționale, pentru îmbunătățirea indicatorilor de performanță și, implicit, asigurarea unui climat de ordine, siguranță și pace socială în comunitatea noastră.

Este onorant pentru noi toți că polițistul român tinde spre o valoare și vocație europeană, punându-și amprenta asupra modului în care arată și se construiește societatea românească democratică. Asociez acestor gânduri convingerea unei bune colaborări și le transmit putere de muncă în continuare. Dumnezeu să ajute și să aibă în pază Poliția Română!”, își încheie mesajul deputatul Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More