Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu este cel mai disciplinat parlamentar clujean

3 76

Cornel Itu - Rotary Dej

Deputul dejean Cornel Itu Itu este cel mai disciplinat parlamentar clujean, fiind prezent la 91,96% din voturi (97,41% la voturile finale).

Deputatul PSD Cornel Itu este vicelider al grupului social-democrat din Camera inferioară, secretar al comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană – Dimensiunea Parlamentară, şi al grupurilor de prietenie cu Italia şi Macedonia şi preşedinte al grupului de prietenie cu Mexic. El a semnat 17 iniţiative legislative de grup, preocupat fiind, printre altele, de drepturile de hrană ale angajaţilor ministerelor Apărării şi Internelor, de castrarea chimică a pedofililor, de jocurile de noroc sau de dreptul de vot al reprezentanţilor elevilor în consiliile de administraţie ale şcolilor.

În cursul acestui an, şi-a văzut transformate în lege două proiecte semnate cu grupul, privind reglementarea activităţii de voluntariat şi titrarea emisiunilor TV de ştiri pentru persoanele fără auz. Anul trecut a mai fost adoptată şi promulgată o iniţiativă legislativă semnată de Itu, ce reglementează activitatea de zilier.

Itu este cel mai disciplinat parlamentar clujean, fiind prezent la 91,96% din voturi (97,41% la voturile finale), arată ziuadecj.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More