Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: „PNL joacă la ruletă sănătatea românilor”

0 192

Cornel Itu îî acuză pe liberali de o proastă gestionare a cazurilor de coronavirus.

Deputatul PSD Cornel Itu reacționează în cazul ultimelor cazurilor înregistrate de coronavirus și îi acuză pe liberalii de o gestionare proastă în cazul unei posibile epidemii. Acesta a publicat astfel un comunicat de presă pe care-l redăm mai jos:

Este cât se poate de clar pentru toți românii că desemnarea făcută de Klaus Iohannis pentru funcția de premier, în persoana lui Florin Cîțu, nu face decât să adâncească criza politică și instituțională în care se află țara noastră.

În timp ce întreaga clasă politică ar trebui să aibă ca prioritate în aceste zile protecția cetățenilor în fața amenințării cu coronavirus, PNL continuă jocul nebun al anticipatelor.

 România are nevoi de un Guvern stabil, capabil, care să funcționeze și să poată gestiona riscul uriaș de epidemie, însă PNL a fost și rămâne fixat în calcule electorale. Drept dovadă, abia în urma presiunilor publice și a celor făcute de PSD, și abia după apariția primului caz confirmat de coronavirus au emis actul normativ pentru instituirea carantinei.

Mai mult, PNL era pregătit să-i demită pe Raed Arafat și Adrian Streinu-Cercel, singurii specialiști care știu cum trebuie gestionată o posibilă epidemie.

Scopul lui Iohannis este să lase țara fără Guvern și fără Parlament în situația unei epidemii de coronavirus? Este propunerea lui Iohannis una responsabilă, una pe care propriul partid o va susține, sau e o bătaie de joc la adresa românilor și a sănătății lor?

Cine încă nu s-a lămurit, va avea această ocazie la momentul votului pentru învestirea Guvernului. Pentru ce va vota PNL? Pentru siguranța sănătății publice sau pentru anticipate?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More