Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu, posibil candidat PSD pentru șefia Consiliului Județean Cluj

0 46

Tinerii antreprenori de la LAPI Dej si-au prezentat azi proiectele micilor lor afaceri (Cornel Itu)

Demisia lui Horea Uioreanu din fruntea Consiliului Județean Cluj deschide lupta pentru șefia județului. PSD-iștii nu s-au hotărât încă cine va candida pentru această funcție, dar între numele propuse se află și deputatul dejean Cornel Itu.

Ultimele informații venite de la Cluj arată că Remus Lăpușan oscilează între mai mulți posibili candidați, între aceștia aflându-se consilierul județean Valentin Cuibus sau deputatul Cornel Itu. Oleleu a anunțat deja că nu este interesat de șefia CJ Cluj și pare că nu va candida.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a comenta această informație, deputatul de Dej a spus că ”interesul nostru acum este ca Victor Ponta să fie președintele României. Depunem toate eforturile pentru această campanie, vrem normalitate și liniște. În ceea ce privește Consiliul Județean Cluj, în cadrul Biroului Permanent, în cadrul partidului, nu s-a hotărât cine va candida. Rămâne ca, ulterior, în funcție de anumite criterii, să se desemneze candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj”, a explicat Itu, președintele PSD Dej.

Sursele Someșeanul.ro susțin că PSD-ul va avea un candidat care va proveni dintre consilierii județeni sau dintre parlamentarii Clujului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More