Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cornel Itu: Românii au nevoie urgentă de măsuri care să-i protejeze!

0 288

Deputatul dejean, Cornel Itu, acuză Guvernul Orban de ezitare în ceea ce privește punerea în aplicare a unor măsuri care să ajute românii să iasă din criza economico-socială.

”Pe fondul crizei de sănătate pe care a adus-o epidemia de coronavirus, românii au nevoie de intervenția fermă a statului, pentru a nu se ajunge și într-o criză socială și economică. Vedem cu toții că Guvernul Orban ezită să pună în aplicare anumite măsuri de acest fel, menite să-i protejeze de efectele reducerii activității economice”, transmite Cornel Itu.

Parlamentarul spune că PSD a depus în Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a ratelor bancare pentru firme și populație.

Măsura se va aplica tuturor creditelor bancare contractate până la data de 19 martie 2020, inclusiv. Suspendarea ratelor bancare va opera până la finalul anului 2020. Durata contractuală se va prelungi corelativ.

”Sunt, alături de colegii mei, semnatar al acestui proiect. Este o măsură esențială propusă de social-democrați în setul de proiecte încă de săptămâna trecută. În Ungaria, o astfel de decizie a fost deja luată!”, mai spune deputatul dejean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More