Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu și Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre Centrul Postcură din Mica

0 534

Ȋn luna aprilie a acestui an Cornel Itu a ȋnaintat o interpelare către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, prin care a prezentat situaţia actuală a Centrului Postcură din comuna Mica, judeţul Cluj.

În anul 2005 Centrul Postcură a fost transferat din domeniul public al comunei Mica și administrarea Consiliului Local Mica în domeniul public al statului și în administrarea MAPN (Agenția Națională Antidrog) și apoi transferat la MAI (Agenția Națională Antidrog) imobilul cu nr.2883 Mica și terenul în suprafață de 70.15 mp.

Scopul preluării a fost amenajarea unui Centru Postcură menit să consolideze rezultatele obținute de către dependenții de droguri în urma tratamentelor de dezintoxicare. Având în vedere că aceste lucrări nu au fost finalizate, administrația comunei Mica a solicitat încă din anul 2015 revenirea acestui imobil în patrimoniul domeniului public al acesteia, cu scopul de a preveni continuarea degradării acestui imobil. Cornel Itu este printre cei care a cerut transferul clădirii și al terenului în patrimoniul comunei.

„In cursul anului 2017 atat eu cat si reprezentantii comunei Mica am cerut transferul imobilului si al terenului in patrimoniul comunei, insa nu am primit niciun raspuns clar. Având în vedere că acest imobil se deteriorează pe zi ce trece, iar administrația publică locală a comunei Mica nu poate interveni asupra consolidării și protecției, am solicitat doamnei ministru comunicarea stadiului procedurii de disponibilizare a imobilului.” a declarat Cornel Itu.

Ca răspuns doamna ministru a comunicat că Agenţia Naţională Antidrog va relua activităţile subsumate procesului de disponibilizare, ȋn vederea finalizării demersurilor de transmitere a dreptului de administrare al imobilului ȋn favoarea Consiliului Local al comunei Mica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More