Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: ”Toţi trebuie să punem umărul pentru o Românie mai puternică”

2 50

prezidentiale 2014 dej Cornel Itu

Deputatul dejean Cornel Itu (PSD) a transmis pe adresa redacției un comunicat de presă referitor la deznodământul alegerilor prezidențiale, alegeri câștigate de candidatul ACL, Klaus Iohannis.

”Dragi dejeni, alegerile prezidenţiale au demonstrat un lucru deosebit de important, la care merită să reflectăm, şi anume acela că în România guvernată de PSD democraţia funcţionează, că voinţa majorităţii se impune. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul şi îi asigur, nu doar pe ei, ci pe toţi dejenii, că PSD va continua să lupte pentru români, pentru ca ei să aibă un trai mai bun şi copiii lor un viitor în această ţară, aşa cum a făcut din 2012 până în prezent, prin reparaţiile sociale şi prin viziunea economică, recunoscută ca una de succes de către organisme prestigioase internaţionale.

Mai mult ca oricând, România are nevoie de stabilitate politică și economică, țara noastră având un rol important în această regiune. Cred că legitimitatea acestui guvern nu poate fi pusă sub semnul îndoielii, așa cum încearcă unii să sugereze, profitând poate de fondul unei emoții recente, stârnită de ziua în care s-a ales președintele României. Sper ca noul președinte, Klaus Iohannis, să aibă o relație de bună colaborare cu premierul Victor Ponta, pentru binele cetățenilor.

România rămâne ţara noastră, a tuturor, indiferent de opţiunile politice, în ciuda încercărilor unora de a împărţi populaţia în ardeleni, moldoveni şi olteni, în români din ţară şi diasporă, precum şi în pofida instigării la ură între categorii sociale. Acesta e gândul pe care nu trebuie să îl uităm niciodată: că toţi trebuie să punem umărul pentru o Românie mai puternică! Guvernul Victor Ponta a deschis acest drum, lucru pe care poate să îl vadă fiecare, dacă analizează cu obiectivitate rezultatele din ultimii doi ani şi jumătate”, se arată în comunicatul semnat de Cornel Itu, preşedinte executiv PSD Cluj și șeful PSD Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. gavril spune

    Vorbe goale si multe minciuni, ceva caracteristic psd-ului.

  2. adriano spune

    daca castiga Ponta PSD nu mai baga pe nimeni in seama.acum vedeti va de treaba voastra comunistilor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More