Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: ”Traian Băsescu se agaţă cu furie de funcţia prezidenţială”

2 64

someseanul-Cornel Itu DSC07554

Deputatul PSD Cornel Itu îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că „a terfelit” numele României prin refuzul său de a-şi da demisia de onoare cerută de Parlament.

„Lui Băsescu nu îi pasă că tîrăşte o naţiune întreagă în scandalul mocirlos al familiei sale, că murdăreşte şi distruge prestigiul instituţiei prezidenţiale în faţa Europei. Pentru Băsescu, este mai important, decît interesul naţional, propriul său interes, propriile sale manii, din care se evidenţiază cea de a stîrni conflicte, de provocator în relaţia cu primul-ministru Victor Ponta”, subliniază parlamentarul social-democrat.

Totodată, deşi conştient de faptul că Băsescu se află la final de mandat, deputatul clujean arată că, pînă la debarcarea sa, „preşedintele jucător” va mai aduce multe deservicii României. „Acest personaj, care stă cocoţat pe funcţia de preşedinte al României de aproape 10 ani, va fi eliminat din politică, definitiv, în toamnă, odată cu finalul mandatului. Însă, pînă atunci, România va mai avea de îndurat, în mod nedrept, multă ruşine. Traian Băsescu se agaţă cu furie de funcţia prezidenţială, pentru a-şi salva pielea, cînd orice lider european şi-ar fi prezentat de mult demisia, dacă se afla în situaţia sa”, consideră Itu.

„Traian Băsescu nu şi-a mai găsit locul între liderii Uniunii Europene, după ce ce fratele său, arestat pentru trafic de influenţă cu sentinţe penale, a tîrît instituţia prezidenţială în afacerile sale murdare cu clanurile mafiote de rromi. Numele lui Traian Băsescu a fost rostit în acest scandal, şi acest fapt este suficient pentru a da curs unor suspiciuni, pe care justiţia va trebui să le lămurească. Însă, un lucru e cert, Traian Băsescu nu mai are loc în fotografia de grup a liderilor UE. Însă istoria i-a rezervat, cu generozitate, un loc în poza cu Bercea Mondial”, conchide parlamentarul clujean.

Citește mai multe în Ziarul Făclia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Coca spune

    Măi Someşeanule,tu scrii cu î din i sau comunicatul deputatului îi vechi?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More