Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: ”Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos! La mulți ani!”

0 29

Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua internațională a femeii, deputatul Cornel Itu transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj pentru toate cititoarele site-ului nostru.

”Astăzi sărbătorim o zi specială, dedicată femeilor din întreaga lume. Ziua de 8 Martie a fost declarată sărbătoare internațională, fiind legată de evenimente care au legătură cu lupta femeilor pentru dobândirea unor drepturi.

După Revoluția din 1989, în România și alte țări din fostul bloc sovietic, noțiunea de ziua mamei este înlocuită cu ziua femeii. Este ziua în care femeia este sau ar trebui să fie ridicată pe piedestalul unei regine, să primească flori în semn de respect și mulțumire.

Dragi soţii, iubite, mame, fiice şi colege, fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos! La mulți ani!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More