Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cornel Itu – vot pentru o lege „cu impact benefic asupra societății românești”

0 440

Deputatul PSD Cornel Itu transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că astăzi s-a votat proiectul privind acordarea de măști pentru protecție.

Prin adoptarea proiectului de Lege privind acordarea de măşti pentru protecţia cetăţenilor români de virusul Covid-19, inițiat de PSD, persoanele vulnerabile, cum ar fi cele care primesc ajutor social, alocație pentru susținerea familiei, pensionarii care primesc pensii de până la 1.000 de lei și persoanele cu handicap care se susțin doar din prestațiile sociale acordate de stat, vor primi lunar, în mod gratuit, un set de câte 30 de măști de protecție, la standarde europene.

Acestea vor fi distribuite de Direcțiile de Sănătate Publică către autoritățile locale, care, la rândul lor le vor da persoanelor care se încadrează în categoria prevăzută de lege. Măștile vor fi distribuite până la încheierea pandemiei de coronavirus, declarată oficial de Organizația Mondială a Sănătății, a transmis Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More