Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Coronavirus România: Încă două decese confirmate

0 308

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 care au decedat în România a ajuns marți seara la 12, după ce alți doi pacienți au murit la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iași și la Spitalul din Comănești.

După cei trei pacienți de la spitalul din Suceava, declarați decedați marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat spre miezul nopții încă două decese.

Este vorba despre o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. 
Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Ultimul deces confirmat este al unui bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More