Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Corupere sexuală împotriva minorilor | Clujeanul cercetat a fost reținut

0 634

Bărbatul care, în cursul zilei de azi, a fost căutat pentru corupere sexuală împotriva minorilor a fost prins și reținut.

În urma acțiunilor polițiștilor și a ajutorului oferit de întreaga comunitate clujeană, bărbatul, de 36 de ani, care a fost acuzat azi de faptul că acosta eleve în fața unei școli generale din Cluj și că a afișat un comportament extrem de imoral în fața unor minori, a fost reținut 24 de ore.

 „Polițiștii au început urmărirea penală față de acesta sub aspectul comiterii a două infracțiuni, corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri, și au dispus față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea reținerii, bărbatul să fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, au afirmat reprezentanții IPJ Cluj.

 

Bărbatul în cauză este bănuit de pedofilie deoarece în datele de 18 și 19 aprilie s-ar fi aflat în fața unei școli gimnaziale de pe raza municipiului Cluj și ar fi abordat elevele care ieșeau din incinta unității de învățământ. De asemenea bărbatul ar fi manifestat gesturi obscene către elevele școlii gimnaziale, iar fetițele au povestit aceste lucruri imediat învățătoarelor.

Acestea au anunțat mai departe conducerea școlii, dar și organele de poliție, care au demarat apoi cercetările. Învățătoarele chiar au ieșit ”în patrulare” prin fața școlii pentru a încerca să-l surprindă pe bărbat și au identificat un individ, pe care l-au fotografiat și i-au fotografiat mașina, fiind convinse că el este vinovatul după descrierea fetițelor.

Cu imaginile drept dovadă, învățătoarele s-au adresat polițiștilor care au reușit să-l identifice în scurt timp pe suspect. Acesta a fost audiat marți după-amiaza și reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More