Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Corupția lovește din nou. Directorul Transelectrica pus în funcție cu o diplomă de licență falsă

0 338

Directorul Transelectrica S.A. este acuzat de faptul că și-ar fi falsificat diploma de licență.

Un nou caz de corupție își arată efectele negative asupra domeniului industrial public al României. Este vorba despre cazul directorului Transelectrica, Marius Carașol. Acesta deține o diplomă de licență falsă, document scos la lumină în urma unei investigații jurnalistice.

Potrivit jurnaliștilor implicați în acest caz, Marius Dănuț Carașol ar fi urmat cursurile Universității Politehnice din București, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o. Totuși acesta apare ca și absolvent al facultății de electrotehnică din cadrul Universității Politehnice din București. În schimb diploma acestuia este evident un fals.

Totodată afirmațiile jurnaliștilor sunt susținute și de către reprezentanții Politehnicii. Aceștia au precizat ca actualul director al Transelectrica S.A. a fost student în cadrul universității, însă nu și-a finalizat studiile.

Marius Dănuţ Carașol a fost numit preşedinte la Transelectrica S.A. la sfârșitul anului trecut, în 21 decembrie. Mandatul i-a fost reînnoit în luna iunie 2019, pentru o perioadă de șase luni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More