Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote aduce în exclusivitate în România Alcatel One Touch X’Pop

0 129

alcatel_one_touch_x_pop-552_8

Cosmote România lansează, în premieră pe piata din România, One Touch X’Pop – un nou terminal “gata pentru folosire” de la ALCATEL ONE TOUCH.

One Touch X’Pop are un display generos, de 4,5 inci qHD, pentru o mai bună experienţă de navigare pe Internet, vizualizare si jocuri, rulează cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, în timp ce procesorul Dual Core de 1 GHz execută mai usor ca niciodată operaţiunile de tip multitasking. Noul terminal este “gata pentru folosire”, cu cele mai populare aplicaţii deja preinstalate si organizate, inclusiv aplicaţii de social media, streaming de conţinut sau comunicare.

Clipele favorite sunt imortalizate cu o cameră foto de 5MP cu funcţie de detectare zâmbet si care dispune de mai multe filtre fotografice, iar modul panoramic ajută la capturarea celor mai frumoase peisaje. În plus, funcţia video permite oricând înregistrări de înaltă calitate la o rezoluţie HD de 720p.

Alcatel One Touch X’Pop dispune de o memorie internă de 4GB EMMC + 512 RAM care poate fi extinsă până la 32 de GB prin intermediul cardului MicroSD. Bateria cu litiu de 1.800 de mAh oferă până la 16 ore de convorbiri în reţeaua 2G si 8,5 ore în 3G. În mod standby, bateria durează până la 700 de ore în retea 2G, respectiv 400 de ore în 3G. În plus, timpul de pornire al telefonului este redus cu 50% prin intermediul funcţiei de pornire rapidă, disponibilă în setările din meniu.

Noul telefon este disponibil în România în exclusivitate în magazinele Cosmote si Germanos, la un preţ de 649 de lei fără abonament si la 1 leu cu Cosmote Smart XL, abonament care oferă, în schimbul unei taxe lunare de 37.20 € (TVA inclus), 300 de minute si internaţionale către zona 1, 2.000 de minute în reţea, 2.000 de SMS-uri în reţea, 2.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom, 300 de MMS-uri în reţea si 1,5 GB de trafic de date.

Mai mult decât atât, deoarece Cosmote oferă o serie de aplicatii care îmbunătăţesc experienţa utilizării smartphone-ului, Alcatel One Touch X’Pop are preinstalate aplicaţiile Dolce Mobile TV si Web’n’walk, fiind, de asemenea, compatibil cu aplicaţiile RadarMe powered by Cosmote, Mireo Navigation powered by Cosmote si Fairytale Land powered by Cosmote.

one-touch-xpop-black-front-left-v1-0-384x700

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More