Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote lansează Cartela MTV Mobile şi Extraopţiunea MTV Mobile

0 561

cartela-cosmote-mtv-mobile_502x356

În urma semnării unui contract prin care îşi uneşte forţele cu MTV, începând de astăzi, Cosmote lansează în premieră pe piaţa locală Cartela MTV Mobile powered by Cosmote şi Extraopţiunea MTV Mobile – o nouă ofertă pentru clienţii prepaid, menită să ofere avantaje personalizate pentru o comunitate extinsă de tineri.

Pe lângă beneficiile de voce şi date, noul produs oferă şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android şi iOS – un portal ce conţine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de conţinut video disponibile.

Cartela MTV Mobile va fi disponibilă la scară largă în toate punctele de vânzare prepaid ale Cosmote şi va fi oferită gratuit la orice reîncărcare de minim 5 euro, care va face posibilă activarea cartelei.

Odată ce Cartela MTV Mobile este activată, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispoziţie extraopţiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/lună, permite accesul la oferta promoţională care conţine: minute/SMS-uri nelimitate în comunitatea MTV Mobile (inclusiv utilizatorii Frog), 150 minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 150 minute/SMS-uri în reţeaua Cosmote/minute Romtelecom, 150 MB trafic de date şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb. Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru descărcare pentru utilizatorii iOS şi Android şi oferă acces, prin intermediul unui smartphone, la cele mai populare show-uri MTV la cerere, vizionări şi chat în grup, funcţia de control de la distanţă, ştirile MTV etc.

Clienţii pot accesa aplicaţia prin intermediul traficului de date disponibil în pachet sau printr-o conexiune Wi-Fi. Mai mult, pentru a spori beneficiile incluse în extraopţiune, clienţii se pot bucura de 2 add on-uri, fiecare disponibil pentru o taxă de activare de 0,5 euro: On-top MTV 500, care oferă 500 minute/SMS-uri în reţeaua Cosmote/minute Romtelecom, respectiv On-top MTV 200, care oferă 200 MB trafic de date suplimentar.

Posesorii Cartelei MTV Mobile powered by Cosmote au acces la toate metodele şi valorile de reîncărcare disponibile pentru utilizatorii prepaid Cosmote.

De asemenea, utilizatorii pot fi în permanenţă la curent cu cele mai recente ştiri şi surprize, în baza apartenenţei la comunitatea MTV Mobile, pe pagina dedicată de Facebook MTV Mobile România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More