Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote lansează noi planuri tarifare pentru segmentul business

0 74

magazin cosmote

Pentru a satisface asteptările clienţilor business, Cosmote România a introdus noi planuri tarifare individuale în portofoliul Cosmote Business XXS-XXL Plus, care oferă apeluri si SMS-uri naţionale nelimitate, trafic de date naţional si aplicaţii mobile incluse.

Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile în două versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus si XXL Special, oferă, la preţuri începând de la 25 de euro/lună, minute si SMS-uri naţionale nelimitate, până la 150 de minute internaţionale, până la 3 GB de trafic de date inclus și, în funcţie de planul tarifar ales, fie aplicaţia Dolce Mobile TV, fie aplicaţiile Dolce Mobile TV si Mireo Navigation powered by Cosmote.

A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, oferă clienților de business care nu au nevoie să cumpere un telefon subvenţionat, o varietate mare de beneficii în schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/lună până la 60 de euro/lună. Astfel, noile planuri tarifare oferă o gamă largă de beneficii, începând de la 400 de minute naţionale si internaţionale către Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate în reţea si minute nelimitate către Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date în roaming, ajungând până la minute naţionale si internaţionale nelimitate către Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate în reţea, minute nelimitate către Romtelecom si trafic de date nelimitat.

Mai mult, clienţii business care aleg planurile tarifare Cosmote Business XXL Optim Special sau Cosmote Business XXL Optim Plus pentru o perioadă contractuală de 12 luni, beneficiază de o lună de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioadă contractuală de 24 de luni, beneficiază de 3 luni de abonament gratuit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More