Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote revoluționează prețurile. Reduceri la abonamente

1 362

magazin cosmote

Cosmote România anunţă o nouă oportunitate de eficientizare a costurilor pentru cei interesaţi să achiziţioneze un abonament nou fără a beneficia de subvenţie pentru telefon.

Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege între două oferte speciale care pot furniza o reducere lunară a planului tarifar preferat sau minute suplimentare naţionale/internaţionale Zona 1.

Oferta specială de reducere a preţului abonamentului lunar se aplică pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an şi pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani.

Reducerea începe de la 1,24 euro/lună (TVA inclus) şi poate ajunge până la 11,16 euro/lună (TVA inclus), respectiv până la valoarea totală de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, în funcţie de planul tarifar ales.

Noua ofertă pentru minutele suplimentare variază în funcţie de perioada contractuală (12 sau 24 de luni) şi planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada iniţială de contract. Prin această ofertă, clienţii pot primi până la 175 minute adiţionale în fiecare lună, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.

Detalii despre cea mai nouă ofertă COSMOTE, în funcţie de fiecare plan tarifar sunt disponibile aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More