Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

COSMOTE Romania continua campania Mesaje de iubire, aflata la cea de-a cincea editie

0 59

Cosmote Romania continua, pentru al cincilea an consecutiv, campania Mesaje de iubire, prin intermediul careia pune la dispozitie organizatiilor non-guvernamentale si fundatiilor care ofera sprijin si asistenta copiilor bolnavi si defavorizati o suma substantiala din veniturile obtinute din SMS-urile trimise in prima zi a Anului Nou.

Fondurile stranse vor fi acordate ONG-urilor care vor fi selectate anul viitor, in urma unei serii de criterii transparente.

Pe parcursul anului 2012, organizatiile sustinute de Cosmote in cadrul acestui program si-au continuat proiectele si au utilizat fondurile acordate in beneficiul urmatoarelor cauze:
• Consultantii Asociatiei Telefonul Copilului s-au intalnit cu 28.141 copii din toata tara, in cadrul a 4 proiecte si i-au invatat despre prevenirea traficului cu copii si a abuzurilor asupra acestora, dar si despre alte subiecte de interes, precum sportul, timpul liber, hobby-uri etc.
• Asociatia Little People a continuat programul de sustinere a celor 300 de copii suferind de cancer din sectiile de oncologie din Timisoara si Iasi. 35 de voluntari au implementat 600 de activitati suport pentru copiii aflati in situatii dificile.
• Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina 30 de copii din familii defavorizate pentru continuarea studiilor, prin implicarea acestora in diverse activitati de after school.
• Asociatia Caritas Bucuresti a continuat activitatile din Centrul de Zi pentru copiii cu dizabilitati, gazduind 22 de copii.
• Fundatia Hecuba a demarat programul “O sansa pentru o copilarie sanatoasa”, sustinand copiii si mamele  care se confrunta cu situatii dificile.
• Asociatia Autism Baia Mare a amenajat o camera senzoriala speciala pentru tratarea a 50 de copii cu autism si alte dizabilitati.
• Asociatia Sfantul Stelian a demarat proiectul “Depasind bariere”, adresat unui numar de 120 de copii defavorizati, provenind din familii sarace, dar si copii abandonati.
• Asociatia Renaitre Romania a desfasurat activitati pentru 98 de copii defavorizati, gazduiti in Centrul de Zi.

De la debutul programului Mesaje de iubire, in 2008, Cosmote Romania a oferit, in primele 4 editii, 185.000 euro catre organizatii non-guvernamentale care se ocupa de copii defavorizati. Campania Mesaje de iubire va fi promovata online in perioada 26 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2013.

Incalitatea de parte responsabila si activa a societatii, Cosmote Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre programele de responsabilitate sociala dezvoltate de Cosmote Romania se numara: „Mesaje de iubire – campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul intern de protectie a mediului inconjurator „Green Office” si multe altele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More