Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote România lansează comercial serviciile 4G

1 46

Cosmote România lansează astăzi comercial serviciile 4G, în Bucureşti (zona de nord), Otopeni, Ploieşti, Cluj, Iaşi şi în staţiunile turistice Sinaia, Buşteni, Predeal. Reţeaua 4G furnizează o experienţă de utilizare semnificativ îmbunătăţită, permiţând viteze de descărcare de până la 75 Mbps, respectiv de încărcare de până la 37,5 Mbps. Banda astfel extinsă este disponibilă pentru a răspunde exigenţelor crescânde ale consumatorilor în privinţa capacităţii serviciilor de date.

Pentru a facilita şi mai mult accesul produselor şi al serviciilor sale în centrul unei existenţe tot mai dependente de conectivitate, noua reţea 4G a Cosmote este disponibilă pentru descărcarea şi încărcarea datelor iniţial prin două modemuri, Huawei E3276 şi ZTE MF823, fiecare la preţul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achiziţionate împreună cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani.

Clienţii de date existenţi, precum şi cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispoziţie extraopţiunea 4G Extension, care poate fi activată în magazinele din reţeaua Cosmote din aria de acoperire 4G, împreună cu abonamentele Connect 3G S-XXL şi cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M şi L din portofoliul Connect 3G, extraopţiunea poate fi activată pentru o taxă lunară de 5 euro (TVA inclus), în timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL şi Connect T) este inclusă promoţional pentru întreaga perioadă contractuală, singura condiţie fiind aceea de a avea un SIM dedicat şi un terminal 4G compatibil. De asemenea, utilizatorii care doresc trafic de date adiţional la viteze 4G, au la dispoziţie extraopţiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat şi care oferă 1GB cu viteze de până la 75 Mbps, în schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More