Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cosmote România lansează un nou modem de 43,2 Mbps şi extinde planurile tarifare de date

0 70

Cosmote România și-a extins planurile tarifare de date și oferă viteze de Internet ce ajung până la 43,2 Mbps. Clienții care folosesc unul dintre aceste planuri tarifare, împreună cu noul modem sau oricare dintre dispozitivele care permit 43,2 Mbps, printre care se numără iPhone 5 și Nokia Lumia 900, pot trăi acum o nouă experiență 3G.

Navigarea pe Internet nu va mai fi o problemă în timpul călătoriilor deoarece, odată cu achiziţionarea modemului Cosmote E372, clienţii noi sau existenţi, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, vor avea acces la viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps şi de încărcare de până la 5,76 Mbps. Terminalul este disponibil la preţuri începând de la 1 RON, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, sau fără conectare la 319 RON (TVA inclus).

Modemul Cosmote E372 suportă card microSD de 32GB şi este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 şi Mac OS. Driverele vor fi instalate automat în momentul conectării dispozitivului.

În plus, clienţii care navighează pe Internet de pe telefonul mobil vor beneficia de viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, dacă își îmbogățesc planurile tarifare cu una dintre extraopţiunile Connect Mobile.

La sfârșitul lunii decembrie 2012, Cosmote România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 de oraşe importante din ţară, reprezentând peste 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţia României.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More