Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Coșurile de fum, principală cauză a cinci incendii

0 87

Pompierii au intervenit la stingerea a cinci incendii în acest weekend. Principala cauză a incendiilor sunt coșurile de fum necurățate sau neizolate.

Cinci incendii au fost eliminate în acest weekend de către pompierii maramureșeni.

Astfel, sâmbătă 03.03., pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în holul unei locuințe. În urma incendiului au ars diverse articole de îmbrăcăminte, cabluri electrice și circa 1 metru pătrat de mochetă.

În același mod, ieri, 04.03., tot pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

De asemenea, pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pe strada 22 Decembrie din localitate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Au ars circa 20 kg de textile și un pat. Tot ieri, militarii băimăreni au intervenit pe Valea Borcutului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Și în acest caz a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Nu în ultimul rând, astăzi dimineață, pompierii sigheteni au lichidat și ei un incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare.

Se pare că toate incendiile lichidate de către pompieri au avut ca și cauză probabilă a incendiilor coșurile de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More